Wednesday, December 15, 2010

objek misteri

AWAS INI ADALAH GAMBAR ASAL DAN TIDAK MENGGUNAKAN PHOTOSHOP(hanya meletakkan mosaic jer..)


gambar kat bawah ni aku dapat dari seorang kawan..tempat kejadian adalah di rumah sewa beliau di salah sebuah ipta di kelantan..
menurut kawan aku ni...dia dah snap dalam 3,4 gmbar lebih kurang menggunakan webcam...tapi yg peliknyer satu gambar je yg ada benda  tu...untuk menguatkan lagi evidence...sbelom2 ni pon dah banyak berlaku crita pelik2...






gambar yang kedua ni pulak aku dapat dari orang yg sama..cuma beza dia yg gambar kkat atas berlaku dalam rumah...yg ni plak berlaku dalam masjid...kawan aku dengan family member dia pegi rombongan kahwin sedara mara dia jugak...masa snap gambar ni xde pon benda tu...tapi bila dah tengok balik..hmm....anda komen la sendiri...




note:perkara-perkara ghaib sering menemani kita ke mana jua kita pegi....tu kat sebelah awak...ada nampak ka????:ihihihi

15 comments:

M[i]$Z[a]C[k] said...

scarynyeee ;(

Mel © said...

npe bagi sensored gambar tu...dah hilang keaslian gambar tu...hohoho...


p/s:sebenarnya just nak tgk 3 awek tu...hahahaha

ALIAA MIZAN said...

@mel...xboley la nak tengok aweks tu..xdapat kebenaran...nak publish ni kena hati2 gak kan...

ALIAA MIZAN said...

@misz
memang scary..gambar yg 1st

mary ann ;) said...

seramnya..betul2 ye tu???

eh, follow sini yeap! hehehe

ALIAA MIZAN said...

@mary ann
yup gambar ori..xde ubah2..

Citarasa Rinduan said...

salam ziarah

alahai.....ayu takut lah bab2...hantu....
jangan lah tayang-tayang..pasti kak pulang dengan hati yang rawan..

wawawawawa

Ayuni said...

btul ke? tp skang nie ngan photoshop bleh wat tp nmpk mcm btul je....

aNa d'sKoDenG said...

eerrkk....nasib nengok kat umah
kalo tgh keje malam..kat lab..mau nanges nak balik nii..hahahah

ALIAA MIZAN said...

@citarasa rinduan
xpela..baca ayt kursi bebanyak..

@ayuni
ni gambar betol la akak...kat rumah kawan..gambar ni dia la yg kasi..lagipon situ mmg mcm2 cerita da..

@ana
apa salahnya kan kak ana...tambah2 kerja kat medical lab...xde ke crite pelik2..kongsi la..

Mel © said...

ouhh...tapi mmg btul la gmbar ni ek???fuh..serammm

alexa yussida said...

sebelah awk juge:p

hahaha jahat!da la dalam gelap sorg2 ni..ishk!meremang sikit:p

ALIAA MIZAN said...

@mel
memang betol...nape nmpak edit ke..

@alexa
meremang....kat rusia antu dia camna ek...ahahahaha

Asam Makruh said...

jangan takut pada jin dan setan, takutlah pada Allah, kan? kan?

ALIAA MIZAN said...

@asam
betol tu asam,tapi meremang juga kot2 mende tu kuar sambil wat muka comel...ehehe

~~~~nuffnang ads