Saturday, August 28, 2010

musim demam domokun


dulu2 aku ingat lagi..ntv7 ada tayang citer kartun domo....suka sangat tengok kartun ni..comel walaupun hakikatnya ramai yang cakap "comel ker??"whatever la korang nak cakap apa pon yang penting DOMO KUN  
TETAP DI HATI AKU.....

tapi masa tu dok asrama...kadang-kadang jer bleh tengok domo...kalo tanya aku pasal citer tuh...maafla..aku xtaw pon...

skarang ni tengah giler domo...abis sume benda yang berkaitan domo aku download..dengan cursornyer...background laptop aku pon aku tukar...cuba tengok jam kat sebelah ni...yang tu pon aku tukar gak...bukan stakat tu jer...start up screen laptop aku pon aku tukar gak....xcaya meh la cek laptop aku...

bila aku dafta untuk sem ni....rupa-rupanya hausmate aku siti sarah pon suka gak kat domo ni...
kitorang kongsi minat yang sama...hehehe




                                      
domo ni walaupun hodoh tapi sebenarnye comel...haha
                                                                        
                                        

                  

                                                              
DOMO KUN...WE LOVE YOU!!!!!!

2 comments:

chittysarah said...

ek...
aku jadi mangsa...
hahahaha

ELMIZAN said...

aku bukan nak memangsakan kaw,
aku nak memfamouskan kaw dalam blog aku senarnye

~~~~nuffnang ads