Sunday, January 16, 2011

CONTEST BABY TIDO





tetiba bersemangat nak masuk contest yang dianjurkan mommy pink ni...tambah2 skarang ni aku ada adik kecik...xsalah ingin mencuba...yehaa



tido dalam keta otw anta aku g negeri 9..-latest


tido nyenyak sebab demam..







pickabooo~


umo 3 bulan kot...
tido sambil tersenyum...kih2 lawak tengok muka dia

          NAMA PENUH: MUHAMMAD AMAR WAFI BIN ROSLI
 UMUR: 5 BULAN SETENGAH
HUBUNGAN: ADIK 


kita tengok siapa yang kenaa!!!!ehehhe

sarah sally
farah
yugi


Saya sukakan MyKawaiiStore kerana kedai yang berbentuk online ini mempamerkan gadget,pakaian dan sebagainya yang sangat menarik,berwarna warni serta comel bersesuaian dengan nama kedainya KAWAI (cute).Di samping itu item2 yang dijual kebanyakannya diimport dari negara luar dan apa yang menarik adalah harganya yang sangat berpatutan.Gadget2 tersebut juga bersesuaian dengan semua lapisan umur serta memenuhi keperluan seharian.



7 comments:

FaRa HanNaH said...

aku takde adik lah aliaa uii ;)

ALIAA MIZAN said...

sesaja nak tag

Mommy Pinky said...

tenkiu join :)

Mommy Pinky said...

Assalamualaikum, dear.
Tolong add Mommy Pinky ye, nak tag photo contest hari tu kt facebook :)

http://www.facebook.com/ZanariahMohdNasir

Anonymous said...

I love aliaaelmizan.blogspot.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work.
Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu
Best regards

Em's Family said...

Salam Voted for you.. appreciate if you could vote me back

1. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/
2. Click ALLOW
3. Click VOTE NOW
4. Go to FLAUNT YOUR MOMENT
5. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/moment_view.php?id=10195&menu=gallery
6. Click VOTE..

Thanks yer
Amira

hans said...

demam2 pun comel

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

~~~~nuffnang ads